Политиците изразиха своята скръб и преклонение във Фейсбук. С дълбока скръб

...
Политиците изразиха своята скръб и преклонение във Фейсбук. С дълбока скръб
Коментари Харесай

Реакциите на политиците: Прекланяме глава

Политиците показаха своята тъга и поклонение във Facebook. 

„ С дълбока тъга преклонявам глава в памет на Негово Светейшество Неофит, Патриарх Български и Митрополит Софийски “, написа в профила си във Facebook президентът Румен Радев.

„ Кончината на Предстоятеля на Българската православна черква е голяма загуба за нея и за българския народ. С всеотдайното си духовно служение на Бога и на Православието Патриарх Неофит се утвърди и като поддръжник на българската нация и нашата страна. Бог да го елементарни и упокои душата му! Вечна и блажена да бъде неговата памет “, се споделя още в обявата му.

„ Бог да елементарни Патриарх Неофит! Дълбок реверанс пред паметта муДълбоко скърбим от загубата на Негово Светейшество Българския Патриарх Неофит ", се преклони пред Неофит и съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски. „ Неговата добрина, състрадание и апелите му за великодушие няма да бъдат забравени от миряните. Изказваме дълбоки съболезнования към неговото фамилията и близки, както и на всички християни. Дълбок реверанс ",написа още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР